Behandlingar

KLIPPNING DAM / DAMKLIPPNING

Hos oss är inte bara en damklippning en vanlig klippning utan en klippning i sin helhet skall vara en upplevelse och det är något du får hos oss! Vi hjälper dig gärna med att hitta just DIN stil i samråd med dig skapar vi din stil och form som passar dig och sedan guidar dig till vilka produkter du skall använda för att vårda din nya stil. Om du är bekväm i din befintliga stil så ser vi till att förvalta den på bästa möjliga sätt.

Efter en klippning så tvättar vi ditt hår i vår schamponering. Vi ger dig en avslappnande huvudmassage och använder bara väl utvalda produkter som passar just ditt hår för att maximera och din upplevelse.

EN KLIPPNING HOS OSS INKLUDERAR:

Konsultation | Hårtvätt med skalpmassage | Klippning | Rådgivning med hårprodukter och styling | Avslutande styling

 

KLIPPNING HERR / HERRKLIPPNING

Att klippa herrar är en konst som vi älskar. Vår prisbelönta salong har i många år fyllt Göteborgs gator med välklippta herrar.

Det är ett medvetet val att inte ha en klassisk barbersalong i 20-tals stil. Vi har istället skapat en unik salongsmiljö som påminner om ett väldesignat hotell eller en lyxig restaurang.

Vi ger dig självklart en behandling där rådgivning och service ligger i fokus. Vårt mål är att hjälpa dig hitta din stil och sedan vårda den. Vi välkomna dig att utmana vår kompetens!

 

HERRKLIPPNING 60 MIN

Inkluderar:
Konsultation | Hårtvätt med skalpmassage i en schamponering med spakänsla | Massagestolar | Klippning | Rådgivning av hårprodukter och styling | Avslutande styling

 

HÅRFÄRG

Vill du ha en professionellt utförd och vacker hårfärg? Vi på Victor Noblesse har endast utbildade colorister. Våra frisörer tävlar årligen i frisörtävlingar vilket är utmanande och kompetenshöjande. Utmärkelserna vi vinner involverar oftast både klippning och färgning på våra modeller.  Resultaten i tävlingarna talar sitt egna språk.

Att färga hår är en komplicerad process och det finns väldigt mycket att  ta hänsyn till. Dels dina naturliga pigment, hårets kvalitet, om det tidigare färgbehandlats samt vilket resultat som just du önskar. Därför gör vi grundliga analyser av håret innan vi inleder din behandling. Det gör att du kan känna dig trygg när du kommer till oss på salongen.
Vi är utbildade Goldwell Master Colorists.

Ibland kan det ske att vi avråder dig från att göra en viss typ av behandling. Detta gör vi endast om vi anser att ditt hår inte kommer att klara av den behandling som efterfrågas eller om slutresultatet inte kommer kunna möta dina önskemål. Vi kan då se på alternativa vägar att gå för att nå ett resultat du känner dig bekväm med.

Vi vill hjälpa dig att få ditt drömhår, men ibland är det tyvärr inte möjligt.

BALAYAGE | HAIRPAINTING | FRIHANDSTEKNIKER

Balayage är en mycket stor trend som vi tror kommer att hålla i sig länge. Vi jobbar med att på fri hand pensla slingor eller effekter i håret. En balayage gör vi oftast på axellånga eller långa hår.

Denna teknik används för att skapa en naturlig utväxt med mjuka övergångar i håret. En balayage smälter ut från en mörk botten till ljusa längder utan att vara lika skarp som en ombre, som i sin tur har en hård kant mellan de olika färgerna.

Många Hollywoodkändisar, artister och andra stjärnor har gjort färgat sitt hår med balayageteknik den senaste tiden. Vi gör just nu en balayage på ca 80% av våra långhåriga färgkunder.

SLINGOR / FOLIESLINGOR

Som professionella färgexperter använder vi folie nästan alla gånger vi gör slingor. Det gör att vi kan arbeta med olika färger samtidigt för att få ett naturligt resultat och samtidigt komma så nära hårbotten som möjligt. Det blir snyggare, proffsigare och känns modernt!

HELBLONDERING

Vill du ha en mer vågad look? Kanske testa den gråsilvriga färgtrenden? En helblondering tillsammmans med nyansering skapar detta uttryck! Denna trend är fortfarande väldigt stor och uppskattas ofta av den yngre kundkretsen. Vi kan hjälpa dig och se om just du ditt hår klarar denna färgbehandling!

 

OLAPLEX

När du bokar en behandling hos oss kan du välja till Olaplex som en extra service. Produkten har förändrat allt när det gäller kemi och hårfärgning. Olaplex är en helt ny kemisk innovation.

Vem kan ha Olaplex?

Olaplex är till för alla som på något sätt använder sig av kemiska produkter, behandlingar eller värmeverktyg för att styla håret som tex plattänger, färg, blekning eller dylikt.

Olaplex har 3 steg i sin behandling:

Steg 1 – Den som används i våra kemiska produkter på salongen när du t.ex. färgar eller bleker ditt hår

Steg 2 – Används efter vi kemiskt behandlat ditt hår direkt på salongen

Steg 3 – En produkt du använder hemma för att fortsätta att stärka håret

Vad är Olaplex?

Olaplex har flera världspatent och kan återuppbygga svavelbindningarna i håret. Olaplex minimerar risker för att håret ska slitas och gå av vid kemiska behandlingar som blekning och färg.

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott.

Allt från traditionell hårfärg till Hairpainting (Balayage), kan kombineras med Olaplex som återskapas hårets interna bindningar. Håret blir starkare, friskare och ger mer långlivade färgresultat med vitalitet! Olaplex är skapad med grundläggande kemi och forskning i framkant där håret och proteinet i det skyddas genom att bindningar återskapas. Du får ett friskare hår efter din färgbehandling än innan. Testa själv!

Långtidseffekter

En återkommande fråga är om upprepade behandlingar med Olaplex påverkar framtida färgbehandlingar tack vare återuppbyggnad av håret. Svaret är, frekvent användning gör att hårets kvalitet blir bättre och bättre. Många kändisfrisörer som är noga med sitt rykte, har använt Olaplex på tusentals kunder om och om igen. Inte ens en enda negativ incident har rapporterats! Det finns endast en faktor som kan påverka resultatet negativt och det är att överdosera Olaplex i behandlingen, vilket späder ut effekten. Eftersom detta kan hända kan man inte vara nog så tydlig med denna punkt.

Besök Olaplex officiella hemsida för med detaljerad information. Klicka på länken www.olaplex.se

 

HÅRFÖRLÄNGNING

Det spelar ingen roll om du gör en full förlängning eller om du bara fyller ut det med ett par paket Hairtalk – resultatet är att du kan skapa fantastiska frisyrer. Oavsett om ditt eget hår är kort eller långt, tunt eller tjockt, slipper du känna dig begränsad med Hairtalk. Tack vare de skonsamma tejpfästena gäller det även för dig som har håravfalls-sjukdomar som alopeci.

FANTASTISKT HÅR FÖR HÅLLBAR STYLING

Drömmer du om glamourösa Hollywoodlockar, vågigt surfhår, strama uppsättningar eller en glansfull page? Med Hairtalks hårkvalitet håller stylingen längre, dessutom håller håret omsättning efter omsättning. Förutom förlängning eller förtjockning kan Hairtalk användas som en quickfix för att ändra färg, form och frisyr. Möjligheterna är oändliga.

Hairtalk Extensions består endast av etiskt handlat tempelhår – vilket gör att du kan bära håret med stolthet.

 

BRUDUPPSÄTTNING

Vi vill ge dig en upplevelse med maximal service denna betydelsefulla dag. Därför bokar vi alltid upp en timma för konsultation innan du bestämmer dig för att välja oss som din brudfrisör. Vi kompromissar aldrig med kvalitet, så därför är denna timme väldigt viktig för både dig och oss. Efter konsultationen skall båda parter känna sig trygga i vad som ska göras på bröllopsdagen samt vad som måste göras i förväg.

Vi erbjuder dig en behandling på salongen eller så hjälper vi dig på önskad plats, mot en extra avgift (1500kr/h + reseersättning).

 

BRYN & FRANSAR

FÄRGNING AV FRANSAR / BRYN / PLOCKNING

Vi hjälper dig att forma och färga dina ögonbryn. Vi färgar både fransar och bryn till en färg som passar just dig och dina önskemål.

TRÅDNING AV ANSIKTSHÅR / MUSTASCH / HAKA / KIND / BRYN

Vi utför trådring enligt österländsk teknik, då allt hår tas bort på de partier som önskas. Trådning är ett naturligt och skonsamt sätt att avlägsna oönskad hårväxt. Den enda på salongen som utför trådning för tillfället är vår Stylist.

 

SKÄGGKLIPPNING

SKÄGGKLIPPNING / SKULPTERING

Hipsters satte återigen skägget på kartan för några år sedan. Vi ser att den stora hipster-trenden håller i sig samtidigt som skägg blir allt vanligare på män och har blivit mer socialt accepterat. Det finns en rad olika längder, former och stilar som du kan ha på ditt skägg. Vi hjälper dig att hitta rätt skägg och form för dig!

SKULPTERING AV SKÄGG

Inkluderar:
Vi klipper och formar skägget samt markerar både mustasch och övriga kanter i ansatserna så att det passar din ansiktsform. Vi utför inte rakning med kniv.

 

ÖRONHÅL

HÅLTAGNING I ÖRONEN

Gillar du fina smycken?

Det gör vi också. Vi tycker dessutom att du ska kunna bära vackra smycken utan oro för nickel, kadmium, bly och andra olämpliga ämnen. Självklart skall också dina barn eller barnbarn ska ha samma möjlighet. Därför jobbar vi enbart med Blomdahl öronhåltagning och smycken, ett tryggt sätt att smycka sig.

HAR DU BARN SOM LÄNGTAR EFTER ATT FÅ TA HÅL I ÖRONEN?

Hur mycket de än vill, så händer det att barnen tvekar efter första hålet. Därför har vi utvecklat medicinsk dubbelhåltagning. Det innebär att håltagningen görs i båda öronen samtidigt